От 1 август 2016 г. сайтът ще бъде затворен. Благодарим Ви, че използвахте услугите на Log.bg!

Лечение на „нелечими” за официалната медицина болести!!! - 1 част.

8 Октомври 2013 / 21:43  |  Автор: muncho  | Категория: Здраве
Според ФарМафията и докторите има много болести, които са отписани в графа нелечими или хронични. Да върви бизнеса... Да, ама не! Въпрос на търсене и понякога на милост от доктори – да ти кажат направи това и това, за да не загубиш крака си или жлъчката например. Започвам да „трупам” тук, пък с Божията помощ и вашето позитивно мислене относно съответната болест – да се стигне до добър край. Конкретни концентрации, рецепти и подробности вече търсете в интернет.

1. Гангрена – обикновено режат крайник и не питат. Но понякога лекар може да се смили и да каже: котешка стъпка. Пие се билката на чай и се полива мястото многократно. Ако имате и кана за жива/мъртва вода – прочетете и там какво е писано (последното е от мен, но търсете уреда да е с титанов електрод).

2. Колит, болест на Крон – най-често се таксува като хронично и само се потиска. Случай е излекуван напълно така: с диета и куркума, но последната е на капсули (за да подейства „по-ниско”). Предимно се яде месо, плодове и зеленчуци. Зехтин вместо олио. Избягване на мазно, пържено, млечни храни и захар! Особено последното. Чай от жълт кантарион се пие, може също и сребърна вода.

3. Камъни в жлъчката и в бъбреците. Ножа там често играе, а да ви предпишат ненужна операция, от която след време да се влошат проблемите – това е като за здравей-здрасти. Бъбреците са по-лесни, но камъните се стапят както при жлъчката: с чист (неароматизиран!) тамян обвит в локум или хляб. Най-добре вземайте най-качествения - от Оман (арабски тамян). Има го на капсули (австрийски) за пиене: по 1 на ден сутрин половин час преди ядене. 1 месец се пие, 1 месец почивка, 1 се пие, пак 1 почивка и 3-ти месец пак се пие. Това за жлъчка – дори и за големи камъни. За камъни в бъбреците може да е и по-кратко. Но ходете си на ехограф за да следите постепенното стапяне. Има и други ефективни методи, но те крият малко или много риск!

Забележка: Сребърна вода с концентрация 20 мг/л се препоръчва при язва на стомаха и дванадесетопръстника, хроничен хиперациден гастрит, колит, ентерит с повишено отделяне на стомашен сок, невроза, захарен диабет — пие се по 2 с. л. З пъти дневно 15-20 минути преди хранене. Лечението продължава от 1 до 3 месеца. Това е взето от форума на BG-mamma.com, но може би по-добре вижте какво пише в книжката на уреда ви за сребърна вода.

За подробности и дискусия, пишете коментари по-долу.
КЛЮЧОВИ ДУМИ
КОМЕНТАРИ
Анонимен    25 Януари 2015 / 20:17  

геновева
Благодаря за съвета от доста време търся алтернативно лечение на болест на Крон -билки диета и мисля че този съвет ще ми е от полза

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Заглавие:
Коментар:
Код*: Ако си човек, а не робот, въведи посочения код, за да изпратиш коментара си успешно.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕН
Име: МУНЧО
Фамилия: ИВАНВАЗОВСКИ
Пол: Мъж
Град: Полски Тръмбеш
Възраст: 21
Дата на регистрация: 21 Юни 2012
КАТЕГОРИИ В МОЯТ БЛОГ
ЗА МОЯ БЛОГ
Автор: МУНЧО
Дата на създаване: 21 Юни 2012 / 22:41
Категория: Политика, Екология, Бизнес, Здраве,
Прочетен: 252327
Коментари: 23
Последна промяна: 16 Юли 2015 / 17:05